sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Kohokuviotasku feat. perhosstanssi

Kutsukorttirumba voi olla todella aikaavievää ja ilmanmuuta halutessaan voi siihen aikaa paljon käyttääkkin, mutta yleensä siinä tilanteessa vähemmän on enemmän :)
Helpon toteutuksen ei todellakaan tarvitse olla yksinkertaisen näköinen!


Tämän kuvan mukainen toteutus on helposti duplikoitavissa, kun vauhtiin pääsee syntyy melkoinen kasa nopsasti. Kaveriporukassa vielä ilo tiivistyy :)
Tuikitavallisesta kermanvärisestä kartongista leikattu 125 x 125 mm:in  kokoinen palanen kuvoitu kohokuviotaskulla. Vaaleampi väri sutattu alle My Favourite Thingsin Hybrid Inkillä, sävy Orange Fizz, värinlevityssienellä. Tummempaa oranssia korostamaan kohokuviointia sinne tänne, värinä saman valmistajan sävy Tangy Orange. Nämä Hybrid Inkit ovat loistavia! Ei pelkästään siitä syystä, että värejä on paljon ja että ne ovat yberherkullisia, vaan nämä myös sopivat lähes joka hommaan. Yksi leimaväri, eikä tarvitse enää miettiä mikähän tähänkin kävisi :) Käy erilaisille väritystekniikoille: vesiväreille, tusseille, värikynille...sopii paperille ja kuivahtaa heti. Sopii myös kankaalle ja lämpökäsittelyn jälkeen kestää konepesunkin... Ja nämä konstit olen testannut, että pitää mitä lupaa :D
Ihanainen perhonen on stanssattu Wild Rose Studion perhosstanssilla, Little Butterfly. Leikkaavat upeasti, myös tuollaisen kohtuupaksun glitterpäällystetyn softislevyn ihan vaivatta.
Liimalla vain perhonen paikoilleen ja leimalla teksti. Kutsu-leima oman varaston kätköistä, toteutan myös Sinulle toiveesi mukaisen leiman jos sellaiselle on tarvetta, laita vain viestiä!
Koko komeus korttipohjalle ja se on siinä :DAskarteluntäyteisiä hellepäiviä Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti