torstai 16. lokakuuta 2014

Ihanaa joulunaikaa

Joulukorttikavalkadi jatkukoon :)

Taasen hyvin simppeli kortti aavistuksen erilaisella idealla.

Taustana valkoisella korttipohjalla on Maja Designin aiemmasta joulupaperikosta napattu paperi, josta olen leikannut irti stanssaamalla tuon piparimaisen aukon. Aukon reunat värjätty sormenpäätuputtimella Versa Finen Onyx Blackillä hyvin kevyesti.
Stanssisetti, joka tässä on ollut käytössä, on valmistanut Spellbinders Our Daily Bread-nimisen firman kanssa yhteistyönä. Sisältää kolme erilaista stanssia, joten tällaisen kuvioinnin aikaansaaminen sillä onnistuu, koska siinä on varsinaisten pitsikuvioiden lisäksi myös yhtenäinen taustakuvio.
Tausta kiinnitetty korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä, kun taas pitsikuvion kiinnityksessä olen käyttänyt liimakynää :) Pitsikuvion reunat sipsuteltu samaan tyyliin kuin aukonkin reunat.
Valkoisen pitsikuvion ja taustapaperin välistä siis näkyy valkoinen korttipohja :) Se yhdistettynä reunojen tummennuksiin antaa kivan moniulotteisen vaikutelman, vaikkei kerroksia tässä oikeasti ole kuin yksi korttipohjan päällä :D
Koristeena olevat kukkaset sipsuteltu Wink of Stellan kirkkaalla kimallepensselikynällä, oi, miten ihan mahtava herkkä kimalle siitä tuleekaan! Lehdet tehty värittämällä valkoisen samanmoisen kukkasen terälehdet niinikään Wink of Stellan kimallekynällä, mutta värillisellä sellaisella, Dark Green. Kukkasten keskellä tarrataustaiset puolihelmet.
Teksinä Korttipajan omaa tuotantoa oleva kartonkileike, jonka olen senkin reunat sipsutellut Versa Finellä kevyesti, nyt vain sävynä Vintage Sepia. Kiinnitys korttiin liimakynällä, joka onkin kaiken pienen ja kevyen kiinnittämiseen todella näpsäkkä :)

Tällaista jouluinspiraatioa tällä erää, toivottavasti jotain tarttui mukaasi!

1 kommentti:

  1. nyt vasta hoksasin tulla tänne ihanaan plokiisi;) takaan, että tulen toistekin, kun täältä löytyy kaikenlaisia mielenkiintoisia uusia juttuja...

    VastaaPoista