keskiviikko 12. elokuuta 2015

Penny Blackin Demure ja Dylusion Paints

Aika rientää kovaa kyytiä ja aika on niin katoavaista :D Sain uuden puhelimen, jolla nyt on kiva kuvia napsia, kun niistä paremmin kelvollisia tulee kuin edellisellä :)
Siitä innostuneena Korttipajallakin on nyt paikkansa Instagramissa, tsekkaa @korttipaja
Sinne tulee nyt laiteltua kuvia, kun se käy niin vallan kivasti muutamalla klikkauksella, mutta toki tännekkin laittelen niitä vielä edelleen :)

Tänäiltana sain aikaan simppelin onnittelukortin :DTausta värjätty/maalattu Dylusion Painteilla, White Linen ja tippa sekaan London Blueta niin valkoinen korttipohja sai ylleen kivan sinisävyisen pinnan. Ja kyllä, mainiosti onnistuu suoraan korttipohjalle! Ei kuprua eikä vääntyile, laita vain riittävän vähän, meinaa on aikalailla riittoisaa tämä maali!
Leimasin Penny Blackin Demure-leimalla vesivärikartongille ja värittelin ZIG Clean Color Real Brush-tusseilla kukkaset ja leikkelin irti. Leimasin maalipinnan kuivuttua (mikä tapahtuu tod nopsasti) leimalla kukkaset korttipohjalle ja kohotarralla irtonaiset veisväritetyt kukkaset siihen päälle. Kukan juuresta pienellä tipalla liimaa kukka "varteen kiinni". Tulee kiva kolmiloitteinen vaikutelma, kun kukka kohoaa terälehden reunoja kohti irti korttipohjasta :)
Lisäksi vain "pallukoita" Pico Embellisherillä ja tekstibanneri paikoilleen. Valmista!

Tässä jo aiemmin toteutetut kortit samalla idealla, tausta vain tehty Gansai Tambi-vesiväreillä.


Näihin kuviin ja tunnelmiin, askartelun iloa Sinulle!

2 kommenttia: