maanantai 3. helmikuuta 2014

Heidi Swapp, Color Pop ja Color Shine

Huomaa kyllä, että kevääseen päin mennään, kun alkaa värit joihin tarttuu kirkastumaan :)
Itseasiassa kevät muutti minun "kupoliini" samalla, kun Pion Designin uudet A Day in May-paperit kuoriutuivat paketista!

Nyt kuitenkin käsittelyssä ovat Heidi Swappin mielenkiintoiset Color Pop-kartongit.
Näissä on valmiina kuvioitu lakkapinta, joka vastustaa värin tarttumista. Muun osan kartongista voi värjätä parhaaksi katsomallaan tavalla ja sopivalla värillä. Täytyy kuitenkin varoittaa, että aika koukuttavaa puuhaa tämä on ;)

Onnea teksti leikattu keltaisesta Color Pop-kartongista ja suihkeena myös Heidi Swappin tuotantoa oleva Color Shine-värisuihke.

 
 
Suihkin väriä tekstin päälle ja annoin hetkisen värin levätä kartongin päällä, että ehtii imeytyä lakattomiin kohtiin hyvin. Huomaa miten keltaisen lakatun pinnan päällä väri helmeilee.
 Seuraavaksi levitin vanhan harson vain tekstin päälle ja painelin, jotta ylimääräinen väri imeytyy sitten harsoon ja samalla kuivattaa tekstin käsittelykuivaksi. Kimalle hieman kuivaa lakautun pinnan päällekkin, mutta lähtee pois kostealla sipaisemalla.
Aivan ihania väriyhdistelmiä tuli kyllä saatua aikaan ja ei millään olisi malttanutkaan lopettaa....Tässä vielä kuvaa muutamista muistakin teksteistä, joita samalla kertaa tuli suihkittua.
Näin jälkiviisaana teen seuraavan kerran kyllä niin päin, että värjään ensin ja leikkaan sitten. Nopeutuu sillä tavalla tuo kuivaaminen ja lakkapinnan puhdistus, kun ei tarvitse varoa tekstin taittumista tai repeämistä :)Ensikesän kurssisuunnitelmakin alkaa olla ihan viimesilausta vaille purkissa, ja siellähän pääsee sitten testailemaan myös näitä!! Mutta siitä muutaman päivän päästä lisätietoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti