perjantai 24. tammikuuta 2014

Päivieni valo

Korttipajassa on pitänyt sutinaa, tavaraa tulee ja tavaraa lähtee. Mikä kylläkin on vallan mainio asia, mutta askartelut jää sitten yömyöhille ;)

Tämä syntyi "melkein" eilen illalla, mutta kovasti tuli tunne, että jotain puuttuu, joten jäi lepäämään yön yli.
Niinpä nytkin, kuten hyvin usein muulloinkin, niin ne unissa asiat selkenee ja aamulla jo sitten tiesinkin, mikä tästä puuttui :D
Tuo teksti se oli mikä tämän viimeisteli!


Kuvassa on meidän ihanaakin ihanampi tyttäremme <3
Värimaailman lähtökohtana oli tälläkin kertaa kuvassa olevat värit. Taustapaperiksi valikoitui hempeä vaalean keltainen Maja Designin Vintage Spring Basics-kokoelman paperi 3rd of March.
Ylhäällä oikealla on revittynä ja reunat sutattuna Antique Aged Papers-paperikosta yksi sivu. Alempana oikealla on tavallinen kermanvärinen paperi, johon leimasin ikisuosikillani, Impression Obsessionin Cover-a-Card leimalla puukuviota , näkyy nyt vain ihan pieni suikale, mutta tulee varmasti muissa postauksissa näkymään enemmänkin ;)
Punainen "pampula"kuviointi on kohojauheella tehty. Leimattu ensin embossaukseen tarkoitetulla värittömällä leimavärillä Distressed Textures-leimalla. Sitten vain päälle punaista kohojauhetta ja sulatus askartelukäyttöön tarkoitetulla kuumailmapuhaltimella.
Tuon mageen tekstileiman leimasin VersaFinen musteella ja kylläpä leimaantui mielettömän tasaisesti. Yleensäkin sillä leimaaminen onnistuu tarkasti, mutta jotenkin hämmästyin intensiivistä lopputulosta. Taisivat siis sopia toisilleen leima ja muste ;)
Nuo tekstit ovat Kaisercraftin valmistamia ja niitä löytyy Korttipajasta monia erilaisia, käy katsomassa jos tykkäsit tästä! Samasta ryhmästä löytyy myös saman valmistajan kuvioleimat, aika vinkeitä ovat myös ne ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti