tiistai 18. maaliskuuta 2014

Elämä edessä

Sain vielä tortai-iltana valtavan inspiraation puuskan tehdä taulu nuorimmaisestani  <3. Vaikka olisi pitänyt kyllä enemmän keskittyä pakkauspuuhiin ;)
Mutta tämä taulu sitten pakattiin mukaani Leimailutaivaaseen :D
Kuvassa siis meidän perheen nuorimmainen pari vuotta sitten. Olen jotenkin kovasti tykästynyt tekemään "skräppitauluja". On kiva kun tekemänsä voi sitten laittaa kunnolla esille, eikä kansien sisään hyllylle :)

Pohjana olen käyttänyt 12"x12" puista maalauspohjaa, nurinpäin käännettynä.
Reunukset olen vedellyt pensselillä, musteväriä veteen sekoitettuna. Petsausajatuksella, jotta puupinta jää reilusti näkyviin. Sen kuivuttua leikkasin useamman yhteen sopivan paperin taustan kokoiseksi ja sitten vain vapaalla kädellä revin ne. Liimailin suikaleet Mod Podgen avulla taustaan kiinni. Eniten tulee käytettyä Mod Podgen versiota Paper, joka onkin nimensämukaisesti tarkoitettu paperitöihin, mutta kivointa siinä mielestäni on, että se ei vaadi niin pitkää kuivumisaikaa tullakseen tahmattomaksi. Ja sen lisäksi on turvallinen valokuville!
Käytä mieluummin hieman reilusti, kuin niukasti Mod Podgea. Ja lasta on kyllä ehdoton apuväline, jotta saa tasaista jälkeä aikaiseksi ja reunat painettua kunnolla kiinni tuonne nurkkiin.
Sitten vain tasainen kerros myös paperien päälle ja lyhyt kuivatus. Samaan syssyyn roiskin reunoissa laimennettuna käyttämääni musteväriä muutamat roiskeet ihan raakana.
Pinnan ollessa kuitenkin vielä tahmaista asettelin paperileikkeet kohdilleen ja laitoin niiden päälle uuden kerroksen Mod Podgea. Eivät sieltä nyt lähde "irvistelemään" mitenkään ajan kanssa.

Tiilikuvioinnin tein ihan suoraan sapluunan läpi gessolla, onnistuu ihan tavallisellakin, mutta tuon tein erikoispaksulla sellaisella, jotta sain ihan reilun tekstuurin siihen aikaiseksi.
Tekstileikkeen olen päällystänyt WOW-glitterkohojauheella ja ne onkin toooodellla WOW :D
Leikkeen paikoilleen liimauskin tehty Mod Podgella, kuten valokuvankin, mutta vain taakse laitettuna.

Pari kuvaa yksityiskohtaisemmin


 


Tulethan Sinäkin kesäkuussa Konnevedelle kurssille, pääset kokeilemaan vaikka mitä!!!
Ja ennenkaikkea rentoutumaan, kun kaikki on valmiina :D (klikkaa kuvaa)
1 kommentti:

  1. Ihana taulu... kovasti jo odotan kesän kurssia ja sitä että pääsee kokeilemaan kaikenlaista kivaa ja uutta :)

    VastaaPoista