sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Supersuloinen Bella


Wild Rose Studion supersuloinen hahmo Bella :)

Bella vie päivänsankarille suuren kimpun hohtavia ilmapalloja kera onnentoivotusten :D

Valkoinen korttipohja, paperit Maja Designin, tausta Vintage Spring Basic - 2n of May ja tekstisuikale Sofiero - Exuberance of flowers in bloom. Pari pitsinauhan pätkää ja kukkasina lilja ja muutama pikkuinen ruusunnuppu.
Kuva leimattu valkoiselle kartongille VersaFinen Onyx Black-musteella ja väritetty Derwentin Coloursoft-kynillä. Väri laveerattu paperistumpilla hajuttoman tärpätin kera.
Bellan ilmapallot on käsitelty WOW-glitterkohojauheilla. Vesileimakynällä "värittelin" aina yhden värisellä jauheella tulevat pallot kerrallaan, ylimääräiset pois ja sitten kuumennus. Aikas kiva efekti niihin näin syntyikin :)

Moni on jo huomannutkin, ettei nettikaupan valikoimissa enää mainitsemiani Derwentin kyniä näy. Syy on siinä, että odotan saapuvaksi ihan tässä kuukauden sisään aivan kokonaan uuden kynäsarjan. Valmistajan mukaan kynät eivät juuri poikkea näistä Derwentin, mutta omalta osaltani ratkaiseva tekijä hankinnassa oli ensimmäinen oikeasti täysin hajuton blenderi (hajuton tärpätti), joka kuuluu sitten tämän valmistajan valikoimaan. Ja kun en muutoinkaan oikein sanomista setistä löytänyt, vaihto siis edessä :)  Siitä varmasti tiedossa lisäinfoa, kun vain kynät kynsiini saan ja pääsen kunnolla niitä testaamaan!! Minitestissä ainakin tuntuivat olevan oikein mainiot raapustimet ;)

Askartelemisiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti