maanantai 10. marraskuuta 2014

Lumihiutaleita, lisää lumihiutaleita

Heti kun ekaa kertaa näin tämän My Favourite Thingsin stanssin rakastuin ja lujaa!!
Ja tietty sitten on ihan tuskaa odottaa, milloinka saa sitten sen kotiutettua...plaaah...se olikin pitkä odotus...ei oikeasti ollutkaan...tuntui vain siltä ;)Mutta kivastihan ilta sitten niiden seurassa vierähti...vähän yötäkin...

 Mutta niin vain syntyi kiva keko erilaisia kortteja :D

Ylimmäisessä kuvassa Korttipajan kartonkileike tupsuteltuna saman valmistaja Hybrid Inkillä. Kuten taustassakin samaa väriä sapluunan läpi ja ilman.

Keskimmäisessä glitterkartonki stanssattuna, höystettynä napilla ja leipurinnyörillä. Siihen  tausta syntyi uudella Memory Boxin sapluunalla, Large Snowflakes. Värinä niinikään Hybrid Ink, harmaana ja tummanharmaana :) Ne musteet sopii sapluunatyöskentelyyn upeasti, koska kuivahtavat hetivälittömästi, eikä vaaraa sapluunan alle livahtamisesta ole. Jälki takuutarkkaa <3
Levitykseen nyt voi käyttää vaikka vanhaa sukkaa, jos muuta ei ole, mutta itse tykkään tällaisessa työskentelyssä käyttää Rangerin Mini Ink Blending Toolia :)

Alimmaisessa estradille pääsi hopean värinen peilikartonki, ooh, miten upeita stanssikuvioita sillä tuleekaan :D Keskelle hiutaletta pääsi tapetista stanssattu joulutähti. Stanssina Poppystampsin Small Blooming Poinsettia. Tausta suttailtu Adirondackin musteilla, koristeltuna vesiroiskeilla, sekä vihreää glitterkartonkia stanssattuna My Favourite Thingsin tikkireunaisella ympyrästanssilla.

Odotukset siis lunastettu tämän stanssin kohdalla, se on just niin ihana kuin odotinkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti