perjantai 27. helmikuuta 2015

Askarteluniloa Villa ElbassaJÄRJESTÄJÄT: KREATINA, HEIDIN KORTTIPAJA & HEINIKKA.

Paikkana: Villa Elban upeat merenranta maisemat Kokkolassa.

Saman katon alla kolme ihanaista askartelun kauppaa ja tarjolla oma askartelupöytä päiväksi (€15/hlö) tai voit piipahtaa ihan shoppailemassa ja seurustelemassa ilman pöytäpaikkaakin (Päiväkävijänä sisäänpääsy on €2/hlö).

€15 Hinta sisältää tilavan askartelupöytäpaikan koko päiväksi. Paikan lisäksi hintaan sisältyy runsas tuotepussukka kotiin viemisiksi!

Päiväkävijöiltä ovet suljemme klo 15:00 ja siitä eteenpäin olemme yksinomaan pöytäpaikan varanneiden käytettävissä

Tuomme paikalle myös laajan valikoiman tuotteita testattavaksi asti, sekä luonnollisesti opastamme niiden kanssa.

Tervetuloa luomaan kiva ja askarteluntäyteinen päivä!

Sitovat pöytäpaikka ilmoittautumiset 28.2. mennessä (eli myös mahdollinen osallistumisen peruminen ennen 28.2.). Tämä siksi, ettei tapahtuman järjestäminen pääse peruuntumaan! 28.2. mennessä lunastetut pöytäpaikkavaraukset saavan kaupan päälle päiväkäyntilippuja ystävilleen/tutuille annettaviksi. Ne liput ei lopu kesken : ) Muutoinhan päiväkävijämaksu on €2/hlö.

Heidi, Kristel ja Heini järjestää näppäriä Make & Take ohjauksia, joihin on helppo osallistua! Kaikki vaan rohkeasti mukaan.

Marika on jo ilmoittautunut halukkaaksi pitämään värittämisen kurssin - sitä innokkaasti odotellen : ) Lisäksi kehittelyn alla on paljon toivottu "Leikkihetki mömmöjen kanssa" - joka ei ole laisinkaan niin pelottavaa kuin miltä kuulostaa!

Paikan päällä on lämpimän lounaan mahdollisuus - hinta on €11,40/hlö, lisäksi aamupäiväkahvi hintaan €7,20 ja/tai iltapäiväkahvi hintaan €7,20. Ruokailu ja kahvitukset on varattava etukäteen, joten nämä lunastettava etukäteen.
Päivitys 24.2. - päivitämme ko. päivän menun heti kun sen saamme, Villa Elbasta kerrottiin, että heillä on tapana tarjota hyvin ravitsevaa, tuttua, Suomalaista kotiruokaa.
Elbasaliin ei voi tuoda omia eväitä, mutta varaamaamme kurssitilaan voi, joten avaamme sen sitten myös evästyskäyttöön kurssien välissä : )

Lisätietoja ja keskustelua aiheesta Facebookissa KLIK

Ennakkotilauksia tapahtumaan voi tehdä kunkin järjestäjän nettikaupassa, nouto sitten paikanpäältä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti