lauantai 18. huhtikuuta 2015

Räiskyvää rakkautta

Aihe, jota kysytään usein...ei suinkaan rakkausasioita....vaan leimamusteista :D

Korttipajan valikoimista löytyvillä musteilla on jokaisella oma luonteensa ja oma lunastettu paikkansa :)
Ihan uusimpana tulokkaana ovat Rangerin uunituoreet Dye Inkit, ja voi pojat, mitkä värit!!
Niin värikylläisiä ja kirkkaita, että piristävät pimeimmänkin päivän :D
Upeimmillaan näiden värien ominaisuudet ovat leimailussa ja erityisesti, kun tarvitaan leimamuste, jolla onnistuu isommankin alan leimaaminen esim. silhuettileimalla.
Alla olevassa kuvassa kaikki on tehty leimaamalla, myös tuo iso keltainen ympyrä! En aiemmin ole onnistunut dye inkillä tasaista lopputulosta tekemään yhdellä leimauksella (vain VersaFinellä, joka sitten ei dye ink olekkaan, vaan pigment ink...).Leimat ovat Priman setistä Paint Drips, tykkääntykkääntykkään ;) Siistiä sotkua, se sopii kyllä :D

Ranger Dye Inkeillä leimajälki on täysin pysyvää kuivuttuaan huokoiselle pinnalle, kuivuminen kestää vain ihan hetken. Tuo ominaisuus on monessa mielessä mainio, päälle voi tehdä lisätyöstöä ilman pelkoa värien leviämisestä, leimatun kuvan voi värittää haluamallaan tavalla vesiväreillä tai alkoholitusseilla, ja tuohon päälle voi tehdä vaivattomammin vaikka kohojauheella tekstin :)
Kääntöpuolena toki on sitten se, ettei väri leviä juurikaan taustojen teossa, kuten Adirondackit tai Distress Inkit.

Tunnustan salaisen paheeni, joskus nimeän korttejani kuin taiteilijat taulujaan.... Räiskyvää rakkautta, sillä idealla syntyivät sitten valmiit kortit :)

Stanssit ovat Impression Obsessionin ihan uunituoretta tuotantoa, ja minusta erittäin monikäyttöiset...minulla ainakin visioita on hyvin moneen tarkoitukseen :)
Kyyhkyset Love Doves ja LOVE-teksti, stanssikuvien värilliset yksityiskohdat väritetty alkoholitussilla stanssauksen jälkeen.

Jotta nyt vain häitä ja kihlajaisia odotellessa...anyone...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti