tiistai 7. huhtikuuta 2015

Täydellinen nainen täydellisessä iässä

Moikkulis pitkästä aikaa tällä areenalla :)

Kortti aikuiselle naiselle, sanoo kortin tilaaja. Hmmmm...minkälainen sellainen sitten onkaan....
Nooo, tykkää kengistä.....ja voimakkaista väreistä...blingblingistä....
Ja siinä se on, visio heti valmiina tilaushetkellä :D


Pääosaan kortissa pääsee siis kultainen pikkutimantein koristeltu superihana Tattered Lacen High Heel Bella-stanssilla tehty korkkari. Rakastan itsekkin upeita kenkiä, joten tämä(kin) kuva sulattaa sydämen ihan täysin <3 Peilikartongista stanssattuna kaikki kuvioinnit toistuvat niin upeasti, ettei sanat riitä, suosittelen!
Kortissa olleet kartongit olen värjännyt/kuvioinut itse, lukuunottamatta tikkiympyrän takana pilkistävää tummanviolettia. Se on Centura Pearl helmiäiskartonkia, topakkaa sellaista. Stanssautuu upeasti ja on niin vahvaa, että sopii korttipohjiin ja rasioihin todella hyvin.

Korttipohjan reunat värjäsin Delicata Pigment Inkin kullanvärillä ja samaa leimaväriä käytetty myös taustakartongissa tikkileimauksessa. Leimakuvio tehty Impression Obsessionin Cover-a-Card taustaleimasimella, ovat ihan minun "lempilapseni", niillä syntyy itsetehtyjä kuviopapereita helposti ja just sen värisenä kuin kulloinkin tarvitsee :)
Toisena värinä taustassa käytetty Adirondackin leimaväriä, sekä leimattuna, että koko taustassa. Vaaleampi sävy taustaan saatu aikaan sekoittamalla Adirondackin leimaväriä tippaan glyserolia, levitetty isolla tuputtimella kartongille ja miten kauniisti se sillä konstin leviääkin. Pieni määrä riittää pitkälle :)

Die-Namicsin stanssilla leikattu tikkiympyräkin väritetty samaisella Adirondackin leimavärillä, mutta tällä kertaa ihan siltään leimavärinlevittimellä.

Teksti embossattu valkoisella WOW:in kohojauheella, nekin kuuluvat allekirjoittaneen korttimaakarin vakiokalustoon :D
Kohojauheen tartuntana tuttuun tapaan VersaMark, The Best Embossausmuste ;)
Tällaistä konstia jos käytät, täytyy ehdottomasti käyttää ennen embossausta antistaattista tyynyä!! Muutoin kohojauhe tarttuu ihan minnesattuu, koska Adirondackin leimamusteet ovat hyvin kosteita. Tässä tapauksessa antistaattinen tyyny toimii kosteudenpoistajana ja siten kohojauhe tarttuu vain siihen mihin on tarkoituskin. Kohojauheiden sulatukseen käytän WOWin omaa kuumailmapuhallinta, se on todella nopea ja siitä mä tykkään :D

Koristeeksi parit kukkaset ja timangit, siitä on tämä kortti tehty :D


1 kommentti: