maanantai 11. toukokuuta 2015

Elämä on ihanaa!

Kevät on saapunut viimeinkin oikein todenteolla! Aurinko paistaa ja vettä sataa vuorotellen, parasta luonnonherättelyä :) Alkaa niin kivasti jo pihalla vihertää, ainakin meidän leveysasteilla....

Värit ovat karanneet purkeistaan Korttipajassakin ja huomaan aina näin kesää kohti mentäessä, miten paljon kirkkaammat ja raikkaammat värit alkavat viehättää :)
Rakastan vihreää, mutta korteissa koen sen jotenkin haasteelliseksi, lie mistä syystä ;)
Nyt kuitenkin vesiväriräiskintöihin valitsin kaksi vihreää Spectrum AquaTints-vesiväreistä, ja voi miten hauskaa tällainen vapaa tekeminen onkaan. Pensselillä vain suurilla vedoilla vaaleampaa alle ja sitten tummempaa roiskien päälle :) Jotta taitoa tämän toteutus ei sitten vaadi yhtään!

Maalailin isoille arkeille, joista sitten stanssailin tikkireunaisia taustoja Die-Namicsin stanssilla. Ihan heikkona olen kaikenlaisiin tikkijuttuihin, mutta ompelukoneen kanssa en toimeen tule ollenkaan. Pelastuksena siis toimivat stanssatut feikkitikit :D
Tausta kiinnitetty 2-puolisella teipillä suoraan korttipohjalle ja Elämä on ihanaa
-teksti leimattu Rangerin Dye Inkillä, Black Tie. Leima Korttipajan omaa tuotantoa.
Vesivärikartonki ei yleensä tasaista ole, mutta kelvollisestihan tuo leimaus siihenkin onnistui :)

Iso osa taustastansseista on mitoitettu amerikkalaiseen A2-korttikokoon, joka on ihan pikkuisen täkäläistä A6-kokoa eri mittainen. Korttipajasta löytyy valmiita korttipohjia myös A2-koossa, vinkvink :)


Ihanaa keväänjatkoa Sinulle ja roiskimisiin :D

2 kommenttia:

  1. Ihanan kortin olet tehnyt, ihanaa keväänjatkoa sinullekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suvi! Pirteää kevättä niin kortissa kuin luonnossa :D

      Poista