maanantai 4. toukokuuta 2015

Kutsukorttien kulta-aikaa

Kevätaurinko lämmittää kivasti ja kevään juhlat lähenee :D

Kutsukorttien tekoa näin keväisin riittää ja sepä oikein mukavaa puuhaa :)
Mallin valinnassa kannattaa suosia yksinkertainen on kaunista-periaatetta, varsinkin jos korttien lukumäärä mainitaan kymmenissä :)
Itsetekemällä saat kutsuista omanlaiset ja yhdessä tekeminen on todella mukavaa puuhaa. Ilta kivassa seurassa ja kutsut valmiina ;) Toki jos aika ei riitä tai muutoin ei itsetekeminen innosta, Korttipajan korttimaakari auttaa mielellään!
Korttipohjan ruskea väri antaa mitä parhaimman taustan valkoiselle, minusta superihanalle, puunsyykuvioiselle paperille. Kohotettu korttipohjasta hieman irti palasella softislevyä.
Reunan pitsikuvio tehty iki-ihanalla Martha Stewartin Doily Lace-boordileikkurilla. Korttipohjan sävyyn sopiva ruskea satiininauha korostaa pitsikuviointia entisestään ja antaa kivan kontrastin valkoiseen pintaan.
Kukkanen stanssattu Die-Namicsin Upsy-Daisy-stanssilla valkoisesta kartongista ja väritetty leimavärinlevittimen avulla My Favourite Thingsin Hybrid Inkeillä, kolmella eri sävyisellä vaaleanpunaisella. Lehdet taasen Memory Boxin Massa Leaf Background-stanssilla stanssattuna pintakuvioidusta vesiväripaperista. Väritetty "uittamalla" vihreässä vesivärissä akryylipalikan päällä...nopeaa ja helppoa ;)
Leima Korttipajan omaa tuotantoa oleva kumileima, niitäkin on tullut nyt uusia suunniteltua pitkästä aikaa :D
Jotta tällaisella reseptillä mennyt tämä päivä ja huomenna uudet kujeet ;)
Mukavaa kevättä ja nautitaan askartelusta!

1 kommentti: