sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Pöllöt oksalla feat ZIG Clean Color Real Brush

Kahviaddiktit tietävät sanonnan "kahvihammasta kolottaa", lukeudun itsekkin siihen(kin) sakkiin.
Mutta mitä sanotaan sitten, kun tulee pakonomainen tarve värittää jotain, niinku nythetivälittömästi? Voiko sanoa, että värityssormea pakottaa?
 
Enivei, tänään tuli se tunne, kun en pitkään aikaan ole päässyt rauhassa värittelemään ;)
 
Wild Rose Studion "ihanliiansöpö" pöllöleima, Owls on Branch, on odottanut jo hetken minua kaapissa huhuilemassa ja nyt tuli se hetki.
 
Pöllöset leimasin Crafter's Companionin Watercolour Card vesivärikartongille. Tuo kartonki on minun suosikkini leimakuvien värittelyyn ZIG Clean Color Real Brush-värien kanssa. Kartongin pinta antaa armollisesti aikaa värien blendaamiselle saumattomasti, kun ei imaise väriä kiinni heti.
ZIGien kanssa olen tehnyt Youtubeen kartonkivertailua, kuinka Korttipajassa tarjolla olevat erilaiset vaihtoehdot käyttäytyvät. Siitä voit kurkata livenä, mitä tuolla kommentillani tarkoitan :)
Leimamusteena käytin Rangerin Dye Ink, Java Bean-sävyä. Nuo leimamusteet ovat kuivuttuaan pysyvät, joten rauhassa saa värien kanssa touhuta, ilman, että leimakuvio siitä kärsii.
 

Väreiksi valikoitui pöllöjen tummiin kohtiin 062 Dark Brown ja 069 Blush. Pikkutippa tummaa tummimpiin kohti ja vaaleammalla häivytys.
 
 
Pöllöjen vaaleat osat värittelin sävyllä 069 Blush laittamalla väriä vain reunoille ja häivyttämällä vesiväripensselillä.
 

 
Pikkupöllön kaulaliinan värittelin ensin 052 Bright Yellow-sävyllä ja päälle 029 Geranium Red-sävyä ja laveeraus vesisäiliöpensselillä. Oksa väritetty laittamalla sen alareunaan 062 Dark Brown-sävyä ja laveeramalla se vedellä.
 
 


Tonttulakit ovat saaneet värinsä 029 Geranium Red ja 062 Dark Brown sävyjen yhdistelmällä. Väritin ensin 029:llä tummimmat kohdat laveerasin vedellä. Lisäsin ihan pikkuisen tummimpiin kohti 062:sta ja uusi hyvin kevyt laveeraus.
 
 

Sukat, lehdet ja marjat väritetty kahdella sävyllä 044 Deep Green ja 029 Geranium Red. Eri vivahteita syntyy veden kera enemmän tai vähemmän laveeraamalla :)
 
 
Lakkien karvaturreihin laitoin pikkuisen sävyä 302 Haze Blue, jonka laveerasin sitten Wink of Stellan kirkkaalla kimallepensselillä. Ihan hiven sävyä antaa pientä eloa muutoin ihan valkeaan kohtaan. Kuvan reunat kävin läpi vaalealla harmaalla 900 Warm Gray 2-sävyllä hieman "nostaakseni" kuvaa taustasta paremmin esille. Siinä se värityksen osalta :D
 

 
Kortiksi saakka lintuset pääsivät heti. Monesti värittelen kuvia värittelyn ilosta ja saavat sitten jäädä odottelemaan korttiin pääsyä jemmapaikkaan :)
 


Alla olevan kartongin reunat väritetty samaisella 029 Geranium Red-sävyllä ja laveerattu vedellä. Ihan varmasti minulta ekana loppuu juurikin tuo sävy, mutta ei hätää, niitä saa irrallaan :D
Liekkö johtuu väristä vai nimestä, kun suosikikseni on päätynyt, sillä rakastan "pelakuita" kovin <3
Kuvan stanssasin Memory Boxin Cross Stitched Frame Borders-stanssisetin toisiksi isoimmalla.
Korttipohjana hento vihreä, jotenkin tuntui kehystävän voimakasta kuvaa kivasti ja sopiihan se jouluiseen tunnelmaan mukavasti.

Tällaista tälläkertaa, toivottavasti Sinunkin värityssormea alkaa nyt jos ei ihan pakottamaan, niin kihelmöimään ainakin :D

Askarteluniloa Sinulle!!


 3 kommenttia:

  1. Ihana kortti, ihan on pakko vielä yksi joulukortti tehdä kun sain eilen tuon leimasimen ostettua. Videotkin ehdin nyt katsella, taidan joutua nuo Zigit ostamaan...no ensin Wieniin tulevalla viikolla, palailen asiaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kiitos vierailusta Korttipajan "pilttuulla" :D Palataan Sinun reissun jälkeen!

      Poista