sunnuntai 31. tammikuuta 2016

CHA 2016 messureissu Anaheimissa

Ihan mielettömän mahtavan ihana reissu on takanapäin ja aikaerostakin taidetaan olla jo täysin toipuneita. Aika siis kurkistaa kameran rullaan kertyneitä kuvia tai oikeammin puhelimen muistikortin kätköihin tallentuneita tiedostoja...se vain ei kuulosta niin kivalle :D

Pieniä makupaloja poimin lähes tuhannen kuvan seasta :D
Impression Obsessionilla on minun sydämessäni tärkeä paikka ja sitä myöten myös Korttipajan kaupan hyllyillä. Ei kyllä kylmäksi jättänyt heidän osastonsa ja oli upeaa tavata viimein Mitra, tuo nainen kaiken takana. Mallikortit mahtavia ja niitä oli runsaasti, musteiden ja leimojen kanssa iloittelua.


Rangerin osastolla tuli pyörittyä tovi, jos toinenkin. Kaksi artikkelia, joita en malttaisi millään odotella saapuvaksi, ja toinen niistä = uusia värejä Dye Ink-valikoimaan, WUUUTWUUUT!!
Ranger Dye Inkit on ihan kaikkein aikain parhaat musteet, mitä minun askarteluhyllyltäni on löytynyt ikuna! Tokikaan ne ei ihan kaikkeen taivu, ja siksi pitää olla paljon muitakin, kröhöm....
Kaikilla tärkeä paikkansa, mutta näillä se paraatisellainen :DJa se Rangerin osaston The Juttu = Dyan Reaveley, mun idolini!!
Nainen ja loistava persoona omalla omintakeisella tyylillään, ei voi olla rakastamatta <3
Jos koskaan jonkun askartelugurun tapaamista olen niiiin toivonut, se on tässä!
Dylusions Paintteihinkin siis tulee kivasti lisää värivalikoimaa ja niiden odottaminen aiheuttaa sydämentykytyksiä. Tuleehan toki muutakin, mutta kun mä niin niistä tykkään :)


Make&Take-pajoja oli vaikka millä mitalla. Osaan oli ilmoittauduttava etukäteen, mutta riitti valikoimaa näissä nonstop-pajoissakin ihan mukavasti. On kivaa päästä revittelemään siitä omasta tykkäysosastosta pikkuisen takavasemmallekkin ja minustakin ihan pikkuprinsessaa jostain esiin kaivautui tuon kukkaistutuksen myötä :D Jääkaappiakin komistaa nyt ihana muisto tästä reissusta, kiitos Taylored Expressionin ihanan idean. Ehkä näitä tulee tehtyä vastakin, niin hyvä idis :)
Lawn Fawnin osastolla pyörin vaarassa pyörtyä hetkenä minä hyvänsä! Toinen toistaan upeampia ja oivaltavampia malleja. Eikä pelkästään kortteja, vaan kaikenlaista :D Imuroimalla adoptoin ideoita ja aion käyttää pikkulahjamalleja sumeilematta omissa askarteluissani. Tietty luvan kanssa ja suorastaan kannustuksen. That's my kinda firm!
Arvata siis saattaa, että rahan äänellä laitettiin tällä(kin) osastolla tilausta tehdessä :D Vaan kun joutuu odottelemaan, oi miksi, oi miksi...kun mä haluun nämä heti!
Penny Blackillä oli myös paljon uutta ja vanhaa mukana :) Kauneutta, taitoa ja ideoita osasto pullollaan. Ja mukavan puheliaita naisihmisiä :D Siinä kumma säkätys kävi, kun jutun juureen päästiin ;)


Prima Marketingin osasto oli kanssa kyllä hyvin hiljaiseksi vetävä, surinaa vain kävi päässä kun ideoita sateli silmille! Mielettömiä luomuksia monilta artisteilta, kortteja, albumeita, skräppisivuja, tauluja, altered arttia ja niin paljon muuta. Huh, kyllä maalaistytön pää meni ihan pyörälle ;)
CHA-messut olivat yksi suurista haaveistani, kun tälle uralle entiseltä suuntasin. Nyt taaksepäin kun tätä polkua muistelen...huikeeta! Ja matka jatkuu :)
Ideoita, innostusta ja uusia tuotteita, niitä minä matkaani sieltä nappasin ja nyt  taas mennääääään!!!!

2 kommenttia:

  1. Voi, kun joskus pääsisi tuollaiseen tapahtumaan isoon maailmaan!! Ymmärrän kyllä, että olet ihan pyörryksissä!! Nyt vaan innolla odotamme, mitä kaikkea uutta ihanaa sieltä olet haalinut!

    VastaaPoista
  2. Wau! Ei tässä voi muuta kun ihailla ja ihmetellä monttu auki. Varmasti ihan huippureissu! :)

    VastaaPoista