sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Kohokuviotaskut leimamusteiden kera

Tapahtumissa mukana minulla on kiertänyt raikas keväinen "aurinkokortti", ja siitä kysymyksiä on herännyt paljon. Olen lupaillut videota aiheesta ja nyt viimein se olisi tässä :D
Taustan olen toteuttanut kohokuviotaskuun leimavärin laittamalla. Näin väri tarttuu kartonkiin samalla kun tasku kohokuvioi. Kiva keino saada eloa korttiin, vaikka tokihan pelkkä kohokuvioitukin kuvio monesti on upea siltäänkin. Pidän kuitenkin kovin siitä, että samoista tarpeista saa enemmän irti ja erilaisia kokonaisuuksia aikaiseksi. Sellaiset tuotteet pääsevätkin yleensä niille parhaille sijoille omassa askartelupilttuussani :DTaylored Expressionilla on laaja valikoima erilaisia kohokuviotaskuja ja ne toimivat upeasti. Kuvioinnit niissä ovat ihania ja koko sopii hyvin amerikkalaiselle A2 korttipohjalle tai kotoiselle A6:lle.

Musteena tässä tekniikassa olen tykästynyt käyttämään Mama Elephantin musteita. Tällä hetkellä ovat nettikaupassa vain settinä, mutta laajennan yksittäisiinkin jossain vaiheessa :)

Kumitela toimii monessakin tekniikassa loistavasti musteiden kera, niin myös tässä :) Hmmmm...täytynee niistäkin jossain vaiheessa esitellä ;)

Ihania askarteluhetkiä Sinulle, rohkeasti vain kokeilemaan!

2 kommenttia:

  1. Tää on hieno oikein super. Tein testin distresseillä, no ei se kyllä käy...ois pitänyt tilata joku väri Mamaa. Seuraavalla kerralla, tosin mulla on sellainen punainen tela oisko muovinen?

    VastaaPoista