keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kohokuviointiainakinmelkeinmetallilevyä

Sain uusista K-Designsin papereista ihan hirmuisen inspiraation alkaa testailemaan jo jonkin aikaa mielessäni muhinutta ajatusta :D
Keneltäkään ei varmaankaan ole jäänyt huomaamatta intohimoista rakkaussuhdettani Inka-Goldeihin ;) Ja taas kerran se suhde muuttui vain paremmaksi...voiko niin olla?
No kattoppas tätä!

Olen sen verran pöhkö, että aina pitää olla kokeilemassa jotain uutta ja ihmeellistä, eikä aina välttämättä ihan järkevää....
Inka-Goldit olen testannut jo hirvittävän monessa ideassa, mutten vielä näin.
Että kestääkö Inka-Gold, jos kuumentaa kohojauhetta päälle, sulaako, palaako, menettääkö kiiltonsa vai mitä tapahtuu? Nyt on testattu ja parisuhde on vahvempi kuin koskaan!!
Alla kuva testailun tuoterepertuaarista...
Nappasin paksua mustaa paperia muutamat suikaleet ja pyöräyttelin yhteen "meikkisienellä" hopean Inka-Goldin pintaan ja buffasin oikein kiiltäväksi. Buffaaminen = hangataan kuivaa pintaa jollain liinalla tai paperilla --> Korttipajan käytössä vinopino korttimaakarin toiselta polvelta nyt jo tarpeettomaksi jääneitä harsoja ;)
Päälle leimasin Checkerplate-leimalla VersaMarkin värittömällä musteella kuvion ja ripottelin päälle Tsukinekon hopeaa kohojauhetta. Ylimääräiset kopistellaan pois ja takaisin purkkiin.
Kuumennus askartelukäyttöön tarkoitetulla kuumailmapuhaltimella ja voilá :D
Inka-Gold ei ollut kuumentamisesta millänsäkkään vaan lopputulos on ihan "ainakinmelkeinkuinmetallia", siis kiitosnam!Ja takaisin sorvin ääreen, nyt alakaa lastua syntymään!!

PS. Käyhän sääkin kurkkaamassa ne paperit :)

1 kommentti: