sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kurkota Tähtiin

Rakastankohan minä rakastumista, kun taas olen rakastunut :) Onneksi suhteeni ovat kuitenkin aika kestävää laatua <3

Kun melkein kahden kuukauden odottelun jälkeen sain nämä Lavinia Stampsin ihanuudet käsiini, päässä on pyörinyt niin miljoona ideaa, ettei oikein tiennyt mistä aloittaa ;)
Mutta nyt on "ruuhkaa" alettu purkaa tästä ideasta:Valkoiselle 10x10 cm kartongille suihkautin askartelukaapin kätköistä keltaista suihkeväriä ja levitin sormella ihan summittaisesti alueelle, jonka arvelin olevan sopiva tällä leimakuvalle.
Kärsimättömänä tyyppinä kuivattelin kartonginpalasen Rangerin kuumailmapuhaltimella, se onkin mainio peli siihen hommaan :)
Leimakuvana Lavinia Stampsin Moon Fairy, jonka leimasin VersaFinen värillä Onyx Black.
Jos kävit kurkaamassa nettikaupan kuvaa leimasta, huomaat, että nuo tähdet ovat alkuperäisessä asettelussa lähempänä keijukaisen kättä. Leikkasin tähdet varovasti irti omaksi leimakseen, koska halusin niitä samoja tähtiä käyttää kauttaaltaan muuallakin taivaalla ja korttipohjassa...
Muutoin taivaan värittämiseen käytin Derwentin Coloursoftin kahta eri sinistä ja mustaa. Vahvistin vielä intensiivisemmällä keltaisella kuuta korostaakseni sitä hieman. Värittelin kynällä sivuttain/lappeellaan, ja sitten laveerasin tuttuun tapaan hajuttomalla tärpätillä ja paperistumpilla.
(ja vastaavat kynät tarvikkeineen tulossa myös nettikauppaan ihan lähiaikoina...ei malttais odottaa...)
Leimailin siihen päälle niitä irtileikkaamiani tähtösiä sinnetänne edelleen käyttäen VersaFineä.
Kuvan päälle sulattelin sitten WOW-kimallekohojauheen, Clear Sparkle, josta kuva saa aivan upean hohteen :D Kuvan alla "kehyksenä" helmiäiskeltainen paperi.
Mustalle korttipohjalle leimailin samoja leimasimesta irtileikattuja tähtiä VersaMarkilla ja ripottelin päälle WOW:n kohojauhetta Vintage Champagne, ja sulattelu tietty :) Tuon sävyn valitsin, koska siinä on kerman/vaaleankeltaisen värin seassa kultahippuja ja se sopi tähän värimaailmaan kuin nakutettu. Harmi vain en saanut vangittua kuviin kultahippuja kovinkaan hyvin, livenä aivan ihana!
Leikkeenä käytin nettikaupastakin tuttua kartonkileikettä Kurkota tähtiin, leikkasin sen vain sopivaan kokoon tätä korttia ajatellen. Muistakaa siis laittaa viestiä, mikäli jokin nettikaupassa oleva leike tarvitsee kokomuokkausta Sinun tarpeisiisi!!
Kuva sitten vain kohotarrapaloilla korttipohjan päälle, teksti liimakynällä perään ja voilá :)

Vielä pari kuvaa eri kuvakulmista:


3 kommenttia:

  1. Kertakaikkiaan upea... upea!!

    Tuo Clear Sparkle ...jos se kuvassa antaa vaikutelman kimalluksesta...mitä se sitten on omin silmin nähtynä... tahtoo tahtoo itselleen :)

    VastaaPoista
  2. Kerta kaikkiaan aivan upeeeeee!

    VastaaPoista