tiistai 27. toukokuuta 2014

Siistiä simppelisti

Kutsukorttirumba on tuonut tullessaan paljon kyselyjä erilaisista kutsukortti-ideoista, nopeita tehdä, edullisia hinnaltaan :)
Heitänpä tänne yhden simppelin ja helposti kopioitavissa olevan idean. Pienillä muutoksilla saa tehtyä aivan erilaisen ja omannäköisen :D Eikä materiaaleja tässä todella paljoa tarvita ja tästäkin voi vielä "tinkiä" tarvittaessa ;)
Alareunan kuviointi leimattu Impression Obsessionin Cover-a-Card-leimalla Wavy lines. Rajaus tehty laittamalla ihan tavan tulostuspaperi päälle vinottain suojaamaan osa valkoisesta kartonginpalasta. Leimamusteena VersaFinen Onyx Black.
Kartongin pala teipattu kaksipuoleisella teipillä mustalle paperille, jonka olen leikannut 3 mm:ä kooltaan suuremmaksi kuin tuo valkoinen kartonki. Näin syntyy tuo musta kehys korostamaan kuviointia ja tuomaan efektiä korttiin.
Showstopperina tässä versiossa toimii metalliset patinoituneen hopean väriset tuplasydämet, mutta tässä kohdenhan sydämet voi tehdä leimasimellakin. Ja vaikka leimajälkeä korostaa kirkkaalla kohojauheella TAI tehdä sydämet hopealla kohojauheella suoraan. Niin tai näin, kohojauhe on helppo ja edullinen konsti saada korttiin sitä WOW-efektiä :D

Koko komeus valkoiselle korttipohjalle ja valmista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti