torstai 8. toukokuuta 2014

Love You to the Moon and Back

Olo on kyllä kuin Liisalla Ihmemaassa näiden Lavinia Stampsin leimojen kanssa :D

Olipa kerran valkoinen korttikartonki, joka sai päälleen vaaleansinisen värityksen ja vähän muutakin...

Harvoin tulee tehtyä suoraan korttikartongille leimailua, liekkö varovaisuutta vai tapojen orjuutta, mutta nyt jotenkin tuntui siltä, että näin mennään, tuli mitä tuli ;)
Suttasin koko korttipohjan etupuolen vaaleansiniseksi Hero Artsin Hero Hues Pigment Inkillä sävyllä Unicorn Pastel Blue. Reunoihin levittelin tummempaa sinistä, VersaFinen sävyä Majestic Blue.
Vielä päälle ihan uloimmaksi hennosti mustaa VersaFinen Onyx Blackia.

Kuunmolluskan sain aikaiseksi tuputtelemalla noin suurinpiirtein tuonne ylänurkkaan löytämäni pyöreän paperinpalasen kokoiselle alueelle valkoista Hero Artsin samaa sarjaa, kuin ensimmäiseksi levittämäni vaaleansininenkin, olevaa mustetta Unicorn. Suoraan vain summamutikassa levitellen ;)
Siinä päällä pitelin sitten sitä paperiympyrää ja suttailin samaa Majestic Blueta varovasti poispäin suuntautuvin liikkein. Paperiympyrä pois kortin päältä ja kuu on syntynyt :)

Tekstileima Kaisercraftin tekstisetista YOU! Samantyylisiä tekstejä heillä on vaikka minkälaisia, ja "nääonniinkuniinihkujaettä..." Siis asiaan, tekstin leimasin ensin kunniapaikalle, tietty lempimusteellani VersaFinen Onyx Blackilla. Samoin heti perään edellisessä postauksessa Moon Fairylta "varastamani" tähdet muutamaan otteeseen koristamaan ja korostamaan ihanaa tekstiä.
Kasvit ovat kanssa kaikki Lavinia Stampsin tuotantoa, niin monikäyttöisiä kuin vain voi olla! Jotenkin tuo "kesäheinä" koskettaa sielua, liekkö lapsuuden traumoja vai mitä...

Molemmat mainituista leimamusteista ovat ns. Pigment Inkejä. Eivät ole niin imeytyviä ja salamana kuivavia kuin dye inkit, joten nopeutin kuivumista askartelukäyttöön tarkoitetulla kuumailmapuhaltimella, varsinkin nyt kun oli monta kerrosta väriä päällekkäin. Samalla musteet asettuvat pysyvästi lämmön vaikutuksesta (heat setting), eikä toimenpide vaadi kuin hetken ja jälki on nyt "ikuista" ;)

I'll continue my wondering in magical land of fairies and the full moon :)
Please join me!! We can get lost together <3

3 kommenttia: