sunnuntai 3. elokuuta 2014

Days of Winter - Uusi talvikokoelma Pion Designiltä

Tervetullut viilennys kuumimman helteen keskelle :) Upouusi ihanainen talvikokoelma Pion Designiltä, Days of Winter! Näitä ihaillessa taas jouluisia kortti-ideoita tulvii mieli :)



Tämä kortti toteutettu yhdestä 6"x6" kokoisia kuviopapereita sisältävästä arkista. Arkki siis kooltaan 12"x12", ja siinä on neljä erilaista kuviopaperia koossa 6"x6". Todella sopivan kokoisia kuvioita juurikin kortteiluun :D
Kuvio stanssattu irti arkista tikkireunaisella ympyrästanssilla ja liimattu pienen kakkupaperin päälle leveällä liimakynällä.
Taustapaperit leikattu samalta arkilta, päällimmäinen kokoon 128 x 128mm ja alempi 131 x 131 mm.
Kiinnitys kaksipuoleisella 6 mm leveällä teipillä. Kimaltelevat lumihiutaleet leimattu valkoisella Unicorn-leimavärillä ja ripoteltu WOW:in kimalteinen kohojauhe päälle. Unicorn-valkoinen leimaväri antaa hyvän tartunnan kohojauheelle ja tuo hiutaleet hieman paremmin esiin pohjasta.
Kohojauheen sulatus askartelukäyttöön tarkoitetulla kuumailmapuhaltimella.



Kakkupaperi-kuvayhdistelmä kiinnitetty korttiin kohotarrapaloilla. Mielestäni tuo kivasti syvyyttä kortille, kun ei ole suoraan liimattuna pohjaan, makuasia tämäkin ;)
Teksti leimattu kuviopaperiarkin leikkelemisestä yli jääneelle suikaleelle ja reuna kiepautettu rullalle.
Rullauksen saa varmasti pysymään haluamassaan muodossa, kun pyyhkäisee liimakynällä ennen rullaamista ne kohdat, jotka jäävät rullan sisäpuolelle.
Sininen paperikukkanen liimattu paikoilleen Fast Grab Tacky Gluella ja keskelle koristeeksi helmenpuolikkaan :)



Mielessä monenmoisia variaatioita tästäkin kortista...saati sitten kaikista näistä papereista!
Ollappa sellainen tallennusväline, johon saisi nämä päässä vilisevät kuvat talteen :D

Tässä kuva koko kokoelmasta 12"x12" koossa. Kurkkaa Korttipajan sivulta tarkemmin, tuotetiedoissa kuvaa klikkaamalla näet näytölle suurennettuna paperit yksitellenkin :)

http://korttipaja.valmiskauppa.fi/skrappipaperit-pion-design-days-winter-uusi-c-46_48_58_272.html


Niin, ja nyt jo tuttuun tapaan kokolemaan kuuluu Memory Notes-arkit myös. Helppoja ja monikäyttöisiä apuja niin kortteiluun ja skräppäilyyn, etenkin Project Life-tyyppistä skräppäilyä harrastavalle!

http://korttipaja.valmiskauppa.fi/skrappipaperit-pion-design-memory-notes-uusi-c-46_48_58_238.html


Ain askarrellen matkaa tee, lalallallaalllaaaaaaaaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti