sunnuntai 10. elokuuta 2014

Joulukortti vanhaa kierrättäen

Minulle on kertynyt aika paljon vanhoja joulukortteja pääosin lahjoituksena ja niitä sitten olen kierrättänyt uudelleen joulukorteiksi :) Niissä onkin ihania ja erilaisia kuvia, ja moniakaan en ole sitten hennonutkaan uudelleen käyttää vaan ovat päätyneet "jemmaan" muistoksi menneiltä ajoilta.

Mutta tässä tämänpäiväisestä joulufiiliksestä syntynyt kortti, uutta ja vanhaa sovussa rinnakkain :)


Valkoinen kartonginpala kooltaan 131x131 mm, josta leikkasin ympyrän irti ja sen jälkeen kuvioin kohokuviointitaskulla. Vanha kortti leikattu sopivaan kokoon, niin että ihanat tyttöset näkyvät leikatusta ympyräaukosta. Kortti kiinnitetty kohotarrapaloilla kartonginpalasen taakse ja sitten koko tausta kiinni neliökorttipohjaan. Kartongin reunoille kohotarrapalat ja korttikuvan taakse vain kaksipuoleinen teippi. Pohjan koko 135x135 mm, eli himpan suurempi kuin kartonginpalanen, niin jää kiva reunus kehystämään kohokuviointia :)
Joulutähti stanssattu Die-Namicsin Poinsettia-stanssilla, leikkaa mukisematta tuollaista paksua kartonkia! Kukkanen liimattu kokoon ja puolihelmi kruunaa keskustan ;)
Lippubannerin päälle liimattu liimakynällä luonnonvalkoiseksi maalattu kartonkileike. Maalina tässä Chalky Finishien sävy Everlasting.Sitten vain sielläkin jemmat käyttöön ja askartelemaan!

1 kommentti:

  1. Ihan loistoidea! Menee testaukseen takuulla. Kun vain joulu kolahtaa ajatuksiin. ��

    VastaaPoista