torstai 7. elokuuta 2014

Tattered Lace ennakkotilaus

Tarjoan mahdollisuuden tilata Tattered Lace-tuotteita ennakkoon.

Tilausten tulee olla tehtynä viimeistään 13.8.2014 klo 16:00 mennessä.

TOIMINTAOHJE:
Tsekkaa mitä ihanuuksia haluaisit tilata suoraan toimittajan sivuilta

 http://www.tatteredlace.co.uk/range/

Sieltä löytyy valtavasti kaikkia ihania stansseja :)

Laita sähköpostia osoitteeseen heidin (at) korttipaja.fi
Kirjoita viestiin tuotteen nimi ja tuotekoodi (löytyy suoraan tuotteen otsikosta )

Kerään tilauksia tuonne 13.8 asti., ja laittelen vastausviestit sitten kaikille yhdellä kertaa. Hintoja valmistajan sivuilta ei harmi näe suoraan, joten vastausviestiin kirjaan sitten hinnat, joilla tuotteen voi ostaa. Sitten kun Sinulla on hintatieto, vahvistat, mitkä stanssit tilaat. Laitan maksulinkin niistä stansseista, jotka olet vahvistanut tilaavasi, ja mitkä stanssit ovat valmistajalta sillä hetkellä saatavilla :) Maksut pitää olla hoidettuna sitten 19.8.2014, niin että suoritukset näkyvät! Pankkinappuloillahan suoritus kirjautuu heti, ennakkomaksuilla pankista riippuen viivettä voi olla jopa kolme päivää...
Loppusummaan lisätään postikuluja 3,20 euroa per lähetys. Yli 85 euron tilaukset tavalliseen tapaan ilman postikuluja. (lasketaan mukaan koko tilaus, mikäli samaan pakettiin tarvitset muutakin, toimitus näiden tuotteiden saavuttua. Muun tilauksen voit tehdä samalla, kun ennakkomaksun suoritat nettikaupan kautta)

Varaan oikeuden jättää tilaamatta joitain stansseja, syystä, että valmistajalla on kohtuusuuret tilausmäärät per malli ja ikävä kyllä kaikkea ei ole mahdollista varastoon ottaa...

Laitan Sinulle jatko-ohjeet maksua varten ilmoittamaasi sähköpostiin, varmistathan siis oikeinkirjoituksen :)

Kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio, jostain syystä viestit joskus livahtavat sinne ;)Mikäli niin huono tuuri käy, että jokin tuote on toimittajalta loppunut, eikä sitä toimituksessa tule, palautan maksamasi tuotteen summan.
Toimitusaika tilauksesta voi olla jopa yli kuukauden, joten on todennäköistä, että Leimailutaivaaseen eivät ehdi mukaan, mutta toivotaan parasta!

Ja kysyä toki saa, mikäli sellaista ilmenee :)

2 kommenttia:

 1. Yritin jo hetki sitten laittaa kommenttia. Ei tainnut onnistua.
  Kiinnostaisi hiukan tietää, että mitä hintatasoa nämä ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laittaistko muutamia Sinua kiinnostavia stansseja minulle sähköpostiin, niin katselen Sinulle hinnat ja laitan viestillä :)
   Ihan halvimmasta päästä eivät kuitenkaan ole, mutta leikkaavat upeasti ainakin omalla eBosserillani :D

   Poista