maanantai 15. joulukuuta 2014

Ihanaa joulunaikaa Teille kaikille!!

Joulunajan tohinat alkavat olla joka torpassa varmasti huipussaan :) Joulukorttisesonki alkaa monella olla jo voitonpuolella, mutta vielä ehtii :D

Itsekkin sain eilen illalla vasta viimeiset tilauskortit "uunista ulos"
Ja sitten olikin aika siirtyä omiin kortteihin :) Ne kun jäävät aina sinne viimetippaan...

Vesivärikartongille leimattu Wild Rose Studion ihana joulunallukainen, leimattu My Favourite Thingsin Hybrid Ink-musteella, sävy Black Licorice. Hybrid Ink sopii kaikille väritysmetodeille  ilman pelkoa leimajäljen suttaantumisesta tai leviämisestä!! Väritetty Spectrum Noirin vahavärikynillä ja väri laveerattu saman valmistajan paperistumppien ja hajuttoman liuottimen kera.
Vesivärikartongille niillä syntyy aika intensiivinen väri, ja sävyjen "hallinta" on hieman haasteellisempaa kuin sileämmälle ja kovemmalle kartongille. Mutta jostain syystä tykkään tästäkin yhdistelmästä, vaikkei niin sovinnainen olekkaan :)
Hatun "karvat" sipaistu Wink of Stellan kirkkaalla glitterpensselillä. Sen kimalle on hienovaraista, mutta silti niin näyttävää, I love it!


Taustan tein samoilla konsteilla kuin nallukaisenkin värityksen. Kynää vain pidin ihan lappeellaan, kun väriä levitin taustalle. Laveeraus samalla tavoin, paperistumppi lappeellaan. Johan käy nopsasti :) Kahta eri sinisen sävyä kynästä, mutta ihan tummin reunimmaisena Adirondackin Denim-leimavärillä Ink Podsien avulla levitetty.
Lumihiutaleet tupsauteltu helmikynällä :)Joulukorttikurssejakin on tänä vuonna pidetty ahkeraan, kovasti paljon kiitoksia jokaiselle kävijälle!!
Ja ennenkaikkea järjestäville tahoille, että olen saanut tulla!!
Tulen mielelläni uudestaan ja muulloinkin kuin joulunalla :)

Toivotan kaikille asiakkailleni maailman mahtavinta joulua ja erityisen askarteluntäyteistä Uutta Vuotta 2015!!Niin, ja Korttipajassa on aloitettu inventaarisiivous! Paljon tuotteita nyt tosi edullisesti, käyhän kurkkaamassa ja nappaamassa omasi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti