perjantai 9. tammikuuta 2015

Kihlaparille

Heti, kun näin uuden Wild Rose Studion sydänstanssin, tiesin, että tulen sitä käyttämään kymmenillä eritavoilla :D Ihana, kertakaikkiaan ihana <3
Näillä välineillä lähdettiin liikkeelle tänään :) Adirondackin Dye Inksejä, musteenlevitin, stanssattu kuva, 13x13 cm:n kokoinen kartonginpalanen ja ripaus glyserolia.
Kuvan tuotteiden lisäksi kaksipuoleista teippiä kartongin kiinnittämiseen korttipohjaan ja leveä liimakynä stanssatun kuvion kiinnittämiseen kartonginpalalle sekä kermanvärinen neliökorttipohja.
Teksti Korttipajan omaa tuotantoa oleva kartonkileike.
Kevyesti tupsuttelemalla lisäilin väriä stanssatulle kuviolle vaaleasta tummempaan, Kukkasten kohdat suojasin vain omalla sormella laittamalla sen kukkasen päälle. Tarkemminkin suojauksen olisi voinut hoitaa, mutta minkäs innokkuudelleen mahtaa :D
Kukkaset värjäsin tupsauttelemalla omaa sormea Mountain Rose leimatyynyllä ja tuputtelemalla värin sitten kukkasten päälle. Tähän pätee sama kuin vihreäänkin, tarkempaakin työtä olisi....no ei se niin nuukaa ole ;)

Sydämelle taustaan värin tein taputtelemalla Lettuce leimatyynyä akryylipalan päälle ja siihen sitten muutama tippa tuota glyserolia ja karkealla pensselillä sekoitus. Siksi karkealla, että halusin taustan värjäyksen olevan epätasainen ja karkeasta pensselistä väriä tarttuu...no, karkeammin...ja samalla välineellä kun sekoittelin, ei mennyt tippaakaan hukkaan ;)
Kartongin reunat vain sitten repien ja musteenlevittimellä revityt reunat sipsautellen samalla Lettuce-sävyllä.
Stanssatun kuvan kiinnitin kartonginpalaan leveän liimakynän avulla. Ja kartonginpalan korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä, kuten muutoinkin lähes kaikki kortit kokoan :)
Kartonkileiketekstiin tupsauttelin ensin Lettuce-sävyä kauttaaltaa ja sitten alareunaan Meadow-sävyä.
Leikkeen liimaus suoritettu myös liimakynän kera, ei tursuile liimat mistään rakosesta, mutta varmasti pysyy :)

Kovin nopsasti toteutettava idea vaikka kutsukortiksi, hääkortiksi, ystävälle ja kaikenmoisiin onnitteluihin. Toivottavasti ideasuoni alkaa Sinullakin sykkimään <3

2 kommenttia:

  1. Todella hieno kortti! Yksinkertainen ja upea, myös hyvät värit. Olen avanut sivua jo muutaman kerran ja ihmetteleen uudestaan ja uudestaan, ihanaaaa...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tein tästä version hääparille, jossa kukat jätinkin valkoiseksi. Siitä syntyikin hyvin herkkä vaikutelma <3

      Poista