lauantai 31. tammikuuta 2015

Kummallinen pölähdys

Välillä käy minullekkin niin, että pölähdän johonkin juttuun ihan täysin, enkä oikein edes tiedä miksi :)
Niin kävi näiden stanssien kohdalla, ja sitten ennakkotilauksen jälkeen odotin niitä kuin kuuta nousevaa. Vihdoin ne saapuivat :D

Heti vain eBosser laulamaan ja niin alkaa silppua syntymään, joskus jotain ihan valmiiksikin asti ;)
Pohjana valkoinen neliökorttipohja, hopeisesta peilikartongista nyt tällä kauan odotetulla stanssilla leikattu kuvio ja alaosaan musta glitterkartonki. Liimailin myös nuo stanssikuvan "nauhojen" väliin jäävät kohdat paikoilleen liimakynän avulla. Pinkit ohuet suikaleet laitoin peittämään pikkuriikkisiä liimatursoja, joita tuli kun pikkuisen liikaa liimaa tussahti yhteen kohti, mutta nehän jotenkin kuuluvatkin tuohon, vai kuinka? Periaatteisiini kuuluu askartelussa, että mikään ei ole koskaan pilalla, ennenkuin toisin todistetaan ;) Pieni sydän väritetty Spectrum Noirin tussilla ja liimattu sekin liimakynällä paikoilleen. Ystävälle-leima Korttipajan omaa tuotantoa.
Toinen versio rakennettu valkoisella amerikkalaista A2-korttimitoitusta olevalle valkoiselle korttipohjalle. Pinkki paperi leikattu Die-Namicsin Blueprints-setissä olevalla stanssilla ja sen jälkeen uudestaan tällä uudella Memory Boxin stanssilla. Kultainen peilikartonki samoin mennyt eBosserin läpi stanssin kera. Ja kyllä mun täytyy taas todeta, että yberupeaa jälkeä noihin peilikartonkeihin tuleekin!
Stanssatun kuvan kiinnitys hoidettu taasen liimakynällä, kuten myös Memory Boxin Grape Vine-stamnssilla stanssatut lehtioksatkin. Ne on stanssattu valkoisesta 250g 4CC paperista ja väritetty Adirondackin värillä Mini Ink värinlevitystyökalulla. Stanssailen kaiken eniten kuvioita juuri valkoisesta, koska sitten ne voi värittää tarpeen ja tilanteen mukaan. Jotensakkin kaikenmoinen värittelyhomma on niin antoisaa/rauhoittavaa/nautinnollista, että valmiiksiväritettyjä kuvioita on...no, aikalailla ;)Sitten täytyy laittaa vielä tämä värien ilotulitus :D Ihan selvästi on alkanut jo kevättä olla rinnassa, kun värit puhkevat kukkaan. Korttikoko tässäkin amerikkalaista A2-kokoa, hempeä vaaleanpunainen väriltään. Taustakartonki taasen alunperin valkoinen, sen värityksen tein sekoittamalla muutaman tipan glyseriinia ja Spectrum Noirin AquaTints-setistä keltaista väriä. Itse värinlevitys isolla sormienpäähän laitettavalla tuputtimella pyörivin liikkein kevyesti hankaamalla. Vesiväri glyseriiniin/glyseroliin sekoitettuna leviää todella ihanasta ja tasaisesti, ja ihan tavan kartongille/paksulle paperille. Tämäkin taas edellä mainittua 250g 4CC:tä. Stanssattu Die-Namicsin Blueprints-setistä löytyvällä stanssilla, jolla saatu aikaan tuo ihana tikkireuna siihen. Reunat sipsuttelin sitten MFT:n Hybrid Inkillä Red Hot.
Tällä kertaa tuo ympyräkuviojutska on stanssattu glitterpintaisesta softiksesta, jossa liimapinta valmiina takana, joten sen paikoilleen kinnittäminen sujui kohtuukivasti ;)
Lehdet kukkasiin leikelty samoista Grape Vine-kuvioista kuin edellisessäkin kortissa ja kukkasina toimii Memory Boxin Chloe Stem, väritettynä Hybrid Inkien kahdella eri oranssilla. Paikoilleen liimailu taas liimakynällä, en mitenkään pärjäisikään ilman niitä :)
Ystavälle-teksti muuten leimattu kaikkiin VersaFinen Onyx Blackilla.

Ja sittenpä illanmittaan otan neliöversion esiin ja siinähän sitä ilta kivasti vierähtää!

Mukavia ja antoisia askarteluhetkiä Sinullekkin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti