tiistai 14. tammikuuta 2014

Hmmm...kartonkileike, mikähän ihme sekin on?

Olet voinut huomata Korttipajan nettikauppaa selaillessasi kategorian Kartonkileikkeet ja ihmetellyt siinä kohdassa, että mitäs nää on ? Nyt tällä postauksella avaan asiaa hieman :)
Hyvä tarkoitus on ollut liittää jokaiseen tuotekuvaan myös kuva, jossa leikettä käytetty, mutta....mihin se aika katoaa...ja valot...aurinko huhuuuu...

Materiaalina käytän 2 milliä paksua valkoista "mainoskartonkia". Itse pidän siitä "syvyydestä" tai "3D-vaikutelmasta", joka siitä paksuudesta syntyy. Kestää todella hyvin monenmoista käsittelyä, joita runsaan mielikuvituksen ja kokeiluhalun omaavat askartelijat materiaaleilleen antavat. Tokikaan välttämätöntähän näiden käsitteleminen ei ole, voi käyttää myös ihan siltään :)
Kovin kostean käsittelyn jälkeen kannattaa antaa kuivaa kunnolla, tietty paperiahan tämäkin, mutta kuivuttuaan taas entisellään.
Tässä kuva nyt tuoreesta leikesetistä heti leikkauksen jälkeen:


Tässä samainen setti nettikaupan kuvana:


Ja vielä kolmantena kuva sivuprofiilista, josta toivottavasti tuo leikkeen paksuus hieman hahmottuu paremmin. Toisen kerkesinkin jo "sotkea" ennen kuvausta ;)


Valikoimasta löytyy kuvia ja tekstejä paljon valmiina, mutta jos "JUST SE" puuttuu, ota yhteyttä heidin ( at ) korttipaja.fi, niin tehdään sellainen. Tai tarvitset vaikka hääkutsukortteihin nimikirjaimet, sekin onnistuu...irtokirjaimia, kyllä käy...päivänsankarin nimi, juu onnistuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti