torstai 16. tammikuuta 2014

Täydellinen...

Sain vihdoin ja viimein idean päässäni valmiiksi ja toteutusasteelle tämän sivun :)
Ja idea ja inspiraatio irtosi kyllä Minnan upeasta skräppisivusta!

Pohjana sivulle käytin Maja Designin Vintage Spring Basic-kokoelman arkkia 11th of March.
Impression Obsessionin Cover-a-Card leimalla Script, tein kehysomaisesti ihan summittain tekstejä laittamalla 6x6-kokoisen piirtoheitinkalvon maskiksi ja leimailin sitten sen ympärille.
Tuputtelin leiman VersaFinen leimavärillä Olympia Green kauttaaltaan ja painelin pelkällä leimalla ilman palikkaa paperille sinne tänne niitä kohtia leimasta, joissa leimamustetta oli jäljellä.


Tähänkin sivuun värimaailman lähtökohtana olis se tärkein, eli kuva. Nappasin sieltä pari väriä, joiden varaan sitten lähdin sivua rakentelemaan. Etukäteissuunnitelmaa harvoin on, vain jokin hämärä mielikuva omissa ajatuksissa ja loppu hoituu sitten intuitiolla ;)
Tuunasin sitten värit mieleiseksi käyttämällä omia lemppareitani, Inka-Goldia ja Primary Elements-värijauheita.
Rinkulat ovat ihan tavallista valkoista kartonkia, jotka värittelin "sormiväriperiaatteella" itse sävyttämilläni sävyillä. Tuo pieni nokare tuossa kuvassa riitti näihin ja muutamaan muuhun rinkulaan reilusti. Pieniä sävyeroja sain aikaiseksi ensin värjäämällä yhden, lisäämällä ihan himppunen toisen sävyistä värijauhetta ja tippa vettä, sormella sekaisin ja sama uudestaan ja uudestaan...
Kokeilemisen arvoinen juttu ja mikäli pääset kesäkuussa tulemaan kursseilleni pääset kyllä Kokeilemaan isolla Koolla ;)

Kakkupaperin taustalla pilkottavan harson värjäsin myös sekoittelemalla suihkepulloon samoja värijauheita kuin edellisessäkin työvaiheessa Inka-Goldiin. Sillä sitten "suhautin" harson sopivaan sävyyn :) Kakkupaperiin sutaisin samaa VersaFinen leimamustetta kuin pohjapaperin tekstissäkin käytin.
Vihreää mustetta roiskin hieman sinne tänne, suihkasin samalla Korttipajan kartonkileikkeen päälle samaa väriä ennen paikoilleen liimausta. Nuo leikkeethän valmistan omilla "vehkeillä", joten mikäli ideaa leikkeeksi pukkaa, nappaa viestiä ;) Korostin vielä tekstiä alleviivaamalla sen samalla musteella kuin roiskeetkin tein.
Tässä vaiheessa liimailin kaikki kukkia lukuunottamatta paikoilleen ja sitten suihkauttelin vihreää ja violettia musteväriä vielä kuvan oikealle puolelle. Kuvan ja tekstin suojasin laittamalla pyyhkeenkulmaa niiden päälle, ettei väriä niiden päälle mene.
Kukkaset olen suihkinut joskus aikaa sitten kimallesuihkeella, ja tähän ne kävivät juuri kimalteisena paremmin kuin ilman :) Kukkaset vain liimaten paikoilleen Fast Grab-liiman kanssa, niin ei tarvitse turhaan kuivumisia odotella! Kukkasten keskikohtiin valmiiksi liimapinnalla varustettuja puolihelmiä, muutama lisää sinne tänne.
Ja siinä se sitten on :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti