torstai 9. tammikuuta 2014

Pakkaustäytteestä...

Te, ketkä viimeaikoina olette Korttipajasta paketteja saaneet, olette todennäköisesti saaneet mukana muutakin kuin olette tilanneet :)

Ei, en tarkoita niitä pieniä lahjoja, joita sujautan jokaiseen tilaukseen mukaan :)
Vaan tällä kertaa tarkoitan pakkaustäytettä :D

Meillä on inspiroiduttu tästä paperitöllö-täytteestä tekemään vaikka mitä. Lapset varsinkin ovat oikein ideoitten aarreaitta! Mutta minä intohimoisena korttimaakarina ja kierrätyksen kannattajana otin omanlaisen lähestymisen niihin.

Värit ja mistit esiin ja ooooh mitä näistä voi syntyäkkään :D Pari kuvaa myös Teille näytille, mutta onpa aika haastavaa tuo kuvaaminen näin sydäntalvella keinovalossa...jokaisessa kolmessa kuvassa, (varsinkin tuo lime helmiäishohtoinen väri) on erilainen.


Viininpunainen on valmis suihke, joita minulle onkin kertynyt aikamoiset määrät, mutta tuon limevihreän olen itse sekoitellut Primary Elements-värijauheista, en kylläkään yhtään muista mitä sävyjä tähän olen sekoitellut...niillä on vaan niiiiin hauskaa kokeilla ja testailla ja väritellä ja sekotella ja sotkea ja sopata.....hmmm.....tämä siis sekoitettu suihkepulloon ihan vain veteen. Voiko se helpompaa ollakkaan ;)
 
Tuo valkoinen töllönen on juuri se pakkaustäyte, josta idea sai alkunsa. Takimmaiseen palaseen tein Heidi Swappin sapluunalla hieman tekstuurikuviota ja sitten suihkin värit päälle.
Tähän kolmanteen kuvaan sain kuin sainkin vangittua hieman tuota upeata hohdetta :D Vaikkei tuo vihreän sävy nyt ihan kohdallaan olekkaan, viis siitä ;) Tuota viininpunaista ruttukuviota sain aikaiseksi ensin kastelemalla töllösen vedessä ja rutistelin sitä voimakkaasti. Sitten avasin sen ja suihkin värin ja nopsasti pyyhi ylimääräiset pois. Näin se imeytyi voimakkaammin rikkoontuneempaan pintaa ja ehjempi jäi sitten vaaleammaksi.

Että tällaista kokeilua tällä kertaa, mitäs Sinä näistä keksisit?
 
 

7 kommenttia:

 1. Kiitos paketista ja hyvästä ja nopeasta asiakaspalvelusta :) ensimmäinen ajatus pakkaustäytteestä oli tämä... hei, ei tää ookkaan roskaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Mielelläni näkisin kuvia myös Teidän keksimistänne läyttötarkoituksista näille :)

   Poista
 2. Hienosti olet keksinyt. Kierrätys on aina hyvä juttu. Toisen roska on toisen aarre, niinhän se menee, etenkin luovilla ihmisillä. ;)

  Suosittelisin ottamaan fontista lihavoinnin pois tai suurentamaan kokoa, sillä sitä on mielestäni vaikea lukea tällaisessa muodossa, mutta sehän on vain minun kokemukseni asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Olet aivan oikeassa ja muutinkin värimaailmaa muutenkin vastaamaan paremmin omaani, samalla uskoisin nyt luettavuudekin olevan miellyttävämpi :) Oppia ikä kaikki ;)

   Poista
  2. Luettavuus parani kyllä nyt huomattavasti, mukavaa kun otit vinkistäni vaarin. :)

   Tästähän tuli nyt oikein raikkaan näköinen. :)

   Itsellänikin on blogi mutta se on ollut tauolla jo varmaankin vuodenpäivät. :D

   Enkä ole sen ulkonäköön itse tyytyväinen...siinä kun on oikeasti aika paljon säätämistä eri elementeissä ja mahdollisuuksia niin paljon. :D

   Poista
 3. Mulla oli jossakin paketissa tuota paperiruttua, mutta ruskeena.. en heittäny pois, vaan laitoin inspiraatiota odottamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiemmin käyttämäni olikin ruskeaa :) Nyt toimittajalta tuli valkoista, josta innostuin kovasti. Laittelehan sitten kuvia/linkkiä mitä niistä keksitkään!

   Poista