tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kirkas kohojauhe ja craft-kartonki

Korttipaja vietti viimeviikonlopun Jyväskylässä Kädentaidot-messuilla. Kiitokset kaikille "lokerossamme" vierailleille. Oli todella kivaa päästä tapaamaan ihmisiä nimien takana :D

Minulta kysyttiin monenmonta kertaa, että mitä kirkkaalla kohojauheella tekee? No, sehän vasta monipuolinen jauhe onkin! Tässä siis vain yksi esimerkki, ja tulevaisuudessa sitten lisää :)

Puukuviointi on jotenkin niin ajaton, ihana ja monikäyttöinen, joten nappasin sen tähän mukaan.
Materiaalina tähän taustaan on vain kirkas WOW-kohojauhe, tartuntana sille VersaMarkin väritön leimatyyny, Impression Obsessionin Cover-a-Card leimasin ja niille tarkoitettu keinumallinen leimapalikka sekä craftin värinen kartonki.


 
 
Näin suurella leimalla on haasteellista saada tasaista leimajälkeä aikaiseksi ihan tavan leimapalikalla, ja sen ongelman kyllä tuo keinumallinen ratkaisee täysin. Tarkka ja tasainen lopputulos joka kerta! Tokikaan aina tasainen jälki ei ole se mitä haetaan... :D
 
Työnkulku varmasti jo monelle tuttu: VersaMark leiman pintaan ja leimaus kartongille -> kohojauhe suoraan purkista ripottelemalla leimajäljen päälle esim. puhtaan paperin päällä, jotta saat ylimääräiset takaisin purkkiin talteen. Pari pientä kopautusta, jotta irtonainen kohojauhe saadaan kaikki pois. Kohojauheen sulatus kuumailmapuhaltimella (nopein, turvallisin konsti, toki vaihtoehtoisia menetelmiä on olemassa...) ja valmista :)
 
Mielestäni VersaMark on The Best-tartunta kohojauheelle, mutta toki hieman arvokkaampi kuin moni kilpailija.
Alla nyt lähikuva lopputuloksesta, eikö vain ole aika lähellä "sitä ihteensä", eli puuta?


Ei muutakuin kokeilemaan!!

Haluaisitteko lisää vinkkejä kirkkaan kohojauheen käytöstä?

1 kommentti:

  1. Upeaa jälkeä...
    embossaus on tuttua mutta olispa ihana tuommonen taustaleima ja keinumallinen palikka... taas uusi houkutus :)

    VastaaPoista