tiistai 15. huhtikuuta 2014

Meillä asuu rakkaus

Äiti-ihmisen sydän tulvii rakkautta aina tuota kuvaa katsoessa <3
 
 


Paperit Maja Designin, Vintage Spring Basics, 1st of May ja Vintage Autumn Basics, No XXI
Leikkasin päällimmäisestä paperista keskiosan pois kuvion reunoja myöten ja revin kukkakuvion kohdat. Ressasin reilusti ulkoreunoja ihan vain saksilla raapimalla, toisista kohdin rikoin kunnolla reunnan. Revityt ja ressatut kohdat tupsuttelin ruskeaksi VersaFinen Vintage Sepialla tuputtimen avulla. Sisäreunaan liimasin pikakahvilla värjättyä puuvillaista pitsinauhaa.

Alempaan paperiin tein tekstuuripastalla sapluunoiden avulla erilaisia kuviointeja, tiilikuvio ja kennokuvio. Kuivasin kuumailmapuhaltimella, pienen hetken ja kuivaa tuli -> työ voi jatkua ilman pitkiä kuivatusaikoja :)
Värjäilin tekstuurikuvioita ja taustaa ruskealla tuputinvärillä (Hero Arts dauber, Cup O'Joe) ja ruskealla suihkeella (Tsukineko Walnut Ink). Paperit päällekkäin kohoteipin avulla, jotta sain aikaan hieman enemmän syvyyttä. Kultaiset sydämet Inka-Goldia sormella sapluunan läpi levittelemällä :)

Oksan leikkasin paksusta kartongista ja tuputtelin sen ensin gessolla, jotta väri tarttuu paremmin pintaan. Kuivattelin taasen kuumailmapuhaltimella ja sipsin pikkupensselillä tuputinpullosta värit pintaan ( Hero Artsin dauber, Cup O'Joe ja Green Hills). Kastoin vain pensseliä tuputinpintaan ja sopivasti väriä tarttuu pensseliin :) Sommittelin paikoilleen ja liimasin Fast Grab Tacky Gluella paikoilleen.
Kuvan alla olevan alunperin valkoisen piparireunakartongin väritin Inka-Gold Old Gold-sävyllä ja kuva siihen kaksipuoleisella teipillä kiinni. Kuvan reunoineen taasen kiinnitin kohoteipillä leiskaan.

Kukkaset kahta erikokoa olevia paperikukkasia, jotka nekin liimattu Fast Grab Tacky Gluella.
Heteiksi tupsuttelin vaaleanpunaista kohoväriä, ja taustaan sinnetänne täpliä valkoisella kohovärillä.

Teksteissä arastelen kirjoittaa omalla käsialalla, mutta tälläkertaa se toimi paremmin kuin leimateksti tai kartonkiteksti. Kirjoitin tekstin ruskean paperin pintaan värittömällä leimamustekynällä, vesileimakynäksikin kutsutaan :) Se jättää tahmaisen pinnan, johon kohojauhe hyvin tarttuu. Käytin Tsukinekon kultaista kohojauhetta. Revin sanat irti paperista ja suttasin revityt reunat Walnut Inkillä ottamalla väriä sormenpäähän ja sillä pintaan levittämällä.
Samalla leimakynällä "värittelin kaikki" päällimmäisessä paperissa olevat kukkaset ja niihin sulattelin kimmeltävää kohojauhetta. Harmi vain tuossa kuvassa kimmellys ei näy...

Ulkoreunojen revityt ja ressatut kohdat kävin vielä sipsimällä läpi Tuolla Cup O'Joe-tuputinvärillä :)

Noita tuputinpulloja on muuten helppo ja siisti käyttää isompienkin pintojen värjäämiseen, kuten muissa postauksissa näkyviin puukehyksiin tulee käytettyä usein :)

Pari lähikuvaa vielä alla :)


2 kommenttia:

  1. WAU...Aivan huikean kaunis...tunnelma ja yleensäkin kuvasta välittyvä tunne on käsinkosketeltava :)
    Sanaton olen tämän ihanuuden edessä... kaikki yksityiskohdat ...värit ... ihan kaikki on niin kohdillaan kuin vain voi olla!


    VastaaPoista